Yhteystiedot

Ammattitaitoisen kodinkonehuollon tilaaminen on helppoa! Liikumme ripeästi ja joustavasti pääkaupunkiseudulla ja sitä ympäröivällä alueella – heti kun meitä tarvitset.

Voit varata ja tiedustella huoltokäyntiaikoja, tai olla yhteydessä muissa asioissa sekä puhelimitse 045 7871 3373, että sähköpostitse: huolto@kodinkonekympit.fi

Huollon peruutus/muutos

Huoltoajan peruutus/muutos tulee tehdä viimeistään sovittua aikaa ennen, kaksi arkipäivää aiemmin klo: 16.00 mennessä, joko soittamalla (jos puhelinpalvelumme on avoinna) tai tekstiviestillä numeroon 045 7871 3373. Jos haluat peruuttaa työn sitä myöhemmin, veloitamme 60 € myöhästymismaksun.

Ilmoitathan laitteesi mallitiedot ja takuutiedot yhteydenoton yhteydessä.

Onhan sinulla kotivakuutus? Kotivakuutus korvaa yleensä kodinkoneen tarkastuskäynnin. Tarkastuksessa saadaan selville, mitä rikkoutuneen koneen korjaus tulisi maksamaan. Jos konetta ei kannata korjata, vakuutusyhtiö saattaa korvata osan uuden kodinkoneen hankintahinnasta. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa käynnin kotitalousvähennykseen verottajalle.

Puhelimeen ja tekstiviesteihin vastaamme seuraavasti

Palvelemme ajalla KE 23.6.2021 – SU 1.8.2021 vain alla olevan yhteydenottolomakkeen ja sähköpostin kautta (arkisin), tuona aikana tulleita puheluita ja tekstiviestejä ei käsitellä lainkaan. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä pääsääntöisesti muutaman arkipäivän sisällä.

Sähköposti 24/7

huolto@kodinkonekympit.fi

Kesäaikaan vastausajat sähköpostiviesteihin ja lomakkeella lähetettyihin viesteihin voi olla muutaman arkipäivän asiakaspalvelun ruuhkasta johtuen.

Osoite

Etelä-Kymeenlaakso: Latovuorentie 44, 49930 Vaalimaa, Finland
Pääkaupunkiseutu: Aulangontie 2, 00710 Helsinki, Finland

(Olemme paikalla toimipisteessä sovittaessa, otathan etukäteen yhteyttä kiitos)